AKSARAY / AĞAÇÖREN - Atatürk Ortaokulu

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´ u Anma Etkinlikleri Vali Yardımcısı Sayın  Şahin BAYHAN’ın katılımı ile birlikte okulumuzda gerçekleştirildi. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları programda tiyatro, oratoryo, öğrenci korosu ve sunular yer aldı. Programımız tüm katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi ve herkesin beğenisini kazandı.

Mrt

İlçemiz genelinde 12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u anma günü münasebetiyle düzenlenen İstiklal Marşı Okuma Yarışmasının birincileri 10 Mart 2017 günü okulumuzda gerçekleştirilen programda ödüllerini Vali Yardımcısı Sayın Şahin BAYHAN’ın elinden aldı. Ortaokullar arasında düzenlenen yarışmada okulumuz öğrencilerinden Hamza EROĞLU birinci olarak ödül almaya hak kazandı.

Mrt

28 ŞUBAT Sivil Savunma Günü dolayısıyla okulumuzda “İkaz Alarm Tatbikatı” gerçekleştirilmiştir. Ayrıca  01-07 Mart Deprem Haftası kapsamında deprem tatbikatı yapılarak öğrencilerimiz acil durumlar hakkında bilgilendirilmiştir.

Tem

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü kapsamında öğrencilerimiz ve tüm personelimiz ile birlikte ilk dersten itibaren etkinlikler düzenlendi. Bu kapsamda öğrencilerimiz şiir, kompozisyon ve öğretmenler eşliğin sınıflarında çeşitli videolar izleyip pano çalışması yaparak bu günün vatanımız için ne kadar önemli olduğunu algılamaya çalıştılar.

Ekm

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Destekleme ve Yetiştirme Kursu tüm öğrencilerimize hafta içi ve hafta sonu 03.10.2016 tarihinden 15.01.2017 tarihine kadar devam edecektir.

Okuluzum ders saatleri

May

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz için velilerimizin katılımı ile Mezuniyet Töreni düzenlendi. Bu törende mezun olan öğrencilerimiz 7. sınıf öğrencilerimize Şanlı Türk Bayrağımızı emanet ederek gelecek nesillere en iyi bir şekilde teslim etmelerini istediler.

May

Okul Aile Birliğimizin Mayıs ayı içerisinde düzenlemiş olduğu kermese sponsor olan Pınar Yapı Market sahibi İsa PINAR´a canı gönülden çocuklar adına teşekkür ederiz. Bu kapsamda okul müdürümüz Erdal ARKAN Pınar Yapı Market sahibi İsa PINAR´ı dükkanında ziyaret ederek teşekkür plaketi taktim etti.

May

TÜBİTAK ile anlaşmalı olarak düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri tarafından başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

May

Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği´mizin düzenlemiş olduğu kermese hem öğrencilerimiz hem de halkımız büyük ilgi gösterdi.

May

Konya ilinde düzenlenen 10. Şimdi Düşünme Zamanı Sergisi´ne öğrencimiz Ahmet EROĞLU Aksaray ilimizi temsilen okulumuz Teknoloji Öğretmeni Ayşegül ACAR danışmanlığında Eğitici Harita ile katıldı. Öğrencimiz Aksaray ilimizi en iyi şekilde temsil etmiş olup başarılarını devamını dilemekteyiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´ u Anma Etkinlikleri kaymakamımız Sayın Erkan YILMAZ´ ın katılımı ile birlikte okulumuzda gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz önderliğinde orotorya, tiyatro ve şiirler okuyarak etkinlikleri gelen misafirlere sundular. Bu kapsamda düzenlenen İstiklal Marşı Şiir Okuma Yarışmasıın ödülleri program sonunda taktim edildi.